Politica de confidentialitate

Pentru a putea evalua eligibilitatea zborului tau, avem nevoie de o serie de informatii si date personale sumare. Acestea sunt: numarul si data zborului, numarul tau, codul de rezervare si datele de contact (adresa de e-mail si/sau numarul de telefon) si vor fi stocate pe acelasi server care gazduieste site-ul nostru.

In situatia in care zborul tau nu este eligibil pentru o compensatie, sau, desi poti solicita o compensatie financiara, alegi sa nu lucrezi mai departe cu noi, informatiile primite de la tine vor fi sterse de pe server in cel mult 10 zile de cand iti comunicam ca nu poti solicita o compensatie financiara sau de cand primim refuzul tau de a incepe demersurile.

Atunci cand suntem de parere ca zborul tau este eligibil pentru a putea solicita o compensatie financiara din partea transportatorului si doresti sa ne ocupam noi de toate demersurile in acest sens, iti vom mai solicita o serie de informatii personale, care ne sunt strict necesare pentru redactarea contractului, indeplinierea mandatului si, ulterior, facturarea serviciilor. Acestea sunt: contul bancar, adresa pasagerilor si codul numeric personal. Toate aceste informatii, precum si documentele in care sunt cuprinse, sunt stocate in sistemul informatic propriu, aflat in Bucuresti. Accesul la acest sistem se face controlat si securizat, iar informatiile sunt folosite doar in scopul in care au fost oferite.

Nu pastram niciun document in forma fizica, informatiile oferite pe suport de hartie fiind digitalizate, iar suportul distrus mecanic.

Odata ce contractul dintre noi a incetat, informatiile tale personale si documentele trimise for fi arhivate si criptate in sistemul informatic, asupra lor nemaifacandu-se nicio prelucrare. Cu exceptia cazului in care primim alte instructiuni din partea ta, aceste arhive vor fi distruse intr-un termen de pana la 5 ani de la data trimiterii lor. In conformitate cu Legea 31/1990, Legea 92/1991 si Legea 571/2003, vom pastra, pentru o perioada de pana la 6 ani, contractul semnat si factura fiscala emisa. Aceste documente vor fi arhivate si pastrate intr-un spatiu securizat, asupra lor nefacandu-se nicio prelucrare, cu exceptia controalelor din partea institutiilor abilitate.