Vacanta incheiata cu scandal din cauza TAP Portugal

din 0 pareri

Purtaţi între hoteluri şi aeroport, românii nu ştiu cui să ceară ajutorul. Au încercat la consulat, dar s-au lovit de indiferenţa diplomaţilor. Problema a ajuns astfel în atenţia premierului, care l-a retras pe consulul României la Lisabona. Dar românii, tot în aeroport au rămas.

Cei aproape o sută de turişti români trebuiau să vină din vacanţă acasă duminică dimineaţa. În ultimele 48 de ore au fost purtaţi de compania aeriana între hoteluri şi aeroport. Cursele au fost anulate de fiecare dată fără prea multe explicaţii.

Tot 48 de ore, confuzia din Portugalia a domnit şi printre oficialii români.

Reprezentanţii companiei portugheze au dat vina pe alţii, pentru cele întâmplate: “A fost vorba despre o grevă în Portugalia, dar şi nişte probleme tehnice pe care a trebuit să le rezolvăm. A fost o grevă a controlorilor de paşapoarte, dar s-a încheiat.”

În cele din urmă, ultimii românii au fost îmbarcaţi într-un al treilea zbor şi, în această după-amiază, au plecat spre ţară. Cât timp au aşteptat rezolvarea crizei, au căutat şi un avocat.

Oamenii vor ateriza la Bucureşti în această seară. Compania TAP a reluat zborurile spre ţara noastră chiar în această vară.

Sursa: Observator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *